Karijera

Rad u kompaniji W.D. Concord West

Rad u kompaniji
W.D. Concord West

Naša kompanija podržava timski koncept rada koji je sve aktuelnijii trenutno najefikasniji, rasprostranjen i prihvaćen gotovo širom sveta. Mi smo tim koji kontinuirano ulaže u edukovanje i profesionalni razvoj svojih zaposlenih. Podržavamo kulturu razmene ideja, mišljenja i znanja. Verujemo da je naš uspeh rezultat efikasnog zajedničkog rada i dobrih međuljudskih odnosa. Trudimo se da negujemo dobre odnose i van kancelarija kroz različite oblike neformalnih druženja, zajedničkih edukacija i event programa.

Prilika za mlade

Mi verujemo u mlade!

Već treću godinu zaredom uspešno realizujemo programe koji imaju za cilj da podrže mlade ljude u profesionalnom razvoju na početku karijere. Programi su realizovani u saradnji sa građevinskim fakultetom, gde se nagrađuju zainteresovani, posvećeni i vredni mladi ljudi.

PROGRAM
STIPENDIRANJA
Rectangle
PROGRAM STRUČNOG
OSPOSOBLJAVANJA

Program
stipendiranja

Ko može da se prijavi?

  • Studenti završne godine osnovnih akademskih/master studija građevinskog fakulteta

Šta program nudi?

  • Sticanje praktičnog iskustva (upoznavanje studenata sa građevinskom strukom i radom na gradilištu)
  • Novčanu nadoknadu tokom studiranja
  • Priliku za zaposlenje nakon programa stipendiranja
PROGRAM
STIPENDIRANJA
Rectangle
PROGRAM STRUČNOG
OSPOSOBLJAVANJA

Program stručnog osposobljavanja

Ko može da se prijavi?

  • Studenti završne godine osnovnih akademskih/master studija građevinskog fakulteta
  • Studenti završne godine strukovnih studija građevine
  • Diplomirani građevinski inženjeri bez iskustva

Šta program nudi?

  • Sticanje praktičnog iskustva (upoznavanje studenata sa građevinskom strukom i radom na gradilištu)
  • Novčanu nadoknadu tokom studiranja
  • Priliku za zaposlenje nakon programa stipendiranja
Nastasija Dimitrijević – Stipendistkinja

Nastasija Dimitrijević – Stipendistkinja

Kompanija Concord West mi je pružila mogućnost da kroz program stipendiranja, a potom I zaposlenja koje je usledilo steknem praktična znanja, budem deo velikih projekata od javnog značaja I sarađujem sa velikim stručnjacima u oblasti izvođenja I projektovanja. Veoma sam zahvalna što sam od samog početka karijere postala deo posvećenog tima u kom mogu da napredujem I da se razvijam u profesionalnom smislu.
Miloš Popadić – Učesnik Programa Stručnog Osposobljavanja

Miloš Popadić – Učesnik Programa Stručnog Osposobljavanja

Svoje prvo praktično iskustvo sam stekao kroz program stručnog osposobljavanja u kompaniji W.D. Concord West, a sada sam i zaposleni u istoj. Zahvalan sam kompaniji što je prepoznala moje potencijale i omogućila mi da kroz velike projekte na kojima radim moja profesionalna karijera ide uzlaznom putanjom.
Otvorene pozicije u našoj kompaniji možete pogledati ovde:
https://poslovi.infostud.com/oglasi-za-posao-wd-concord-west

Voleli biste da započnete karijeru kod nas ali ne vidite odgovarajuću poziciju za sebe?

Pošaljite svoj cv i motivaciono pismo na hr@wdconcordwestdoo.com i naši regruteri će Vas kontaktirati kada se ukaže potreba.

Kako zapošljavamo

Prijava je Vaš prvi susret sa nama, pa je važno da se kroz nju što bolje predstavite.

Dobra prijava je ona koja sadrži cv, motivaciono pismo i aktuelnu dokumentaciju (diplome, potvrde, licence, pisma preporuke itd.).

CV treba da ima jasnu strukturu izdvojenu po tematskim celinama. Vodite računa o dužini, fontu i bojama. Preporučljivo je da cv bude napisan na najviše dve stranice A4 formata, sa što manje boja i jasnim fontom kojim se naglašavaju najvažniji podaci. Polazi se od ličnih podataka, preko obrazovanja, relevantnog radnog iskustva itd. Važno je da svi događaji u cv-ju budu hronološki poređani. Dakle, poslednje radno iskustvo treba da bude prvo u datoj tematskoj celini. Ukoliko se odlučite da stavite fotografiju, trudite se da bude profesionalna.

Motivaciono pismo nije obavezno, međutim, na dobar način može da Vas izdvoji od ostalih kandidata. Ono bi trebalo da sadrži podatke o vašoj ličnosti, prednostima kao I šta Vas je motivisalo da se prijavite na određenu poziciju.

Upoznavanje - ukoliko se Vaša prijava izdvoji, bićete pozvani na razgovor. Pored razgovora od Vas se mogu očekivati različiti zadaci. U redu je da osećate tremu, time pokazujete da Vam je stalo! Kako biste se što bolje pripremili za razgovor budite spremni da razgovarate o podacima iz svoje biografije, interesovanjima I pravcu u kom biste želeli da ide Vaša karijera. Budite slobodni da pričate o tome šta Vas motiviše I postavljate pitanja o svemu što Vas interesuje u vezi sa kompanijom. Cilj upoznavanja je da mi steknemo bolju sliku o Vama ali I da Vi procenite nas.

Konačna odluka – Kada se odlučimo, kontaktiraćemo Vas i predstavićemo ponudu za zaposlenje, o kojoj ćemo porazgovarati. U ovom koraku vršimo proveru dokumentacije I referenci.

Let’s stay in touch…

Rectangle