Projekti i nadzor


Projektovanje i izrada tehničke dokumentacije podrazumeva više etapa:

Projektni zadatak
Izrada projektnog zadatka, tokom kojeg se definišu ideje i zamisli klijenta, čiji je krajnji rezultat izrada tehničke dokumentacije, gde se dobijaju potvrde o vlasništvu, lokacijski uslovi, geodetske i druge podloge.

3D prikaz objekta
Izrada modela u 3D, paralelno sa definisanjem faza u projektnom zadatku. Tako se dobija jasan prikaz objekta, kako eksterijera, tako i enterijera, gde se mogu razmotriti sve pojedinosti i investitorovi zahtevi.

Idejno rešenje
Izrada idejnog rešenja, čiji je osnovni cilj da se definišu pozicija objekta u prostoru, dimenzije, raspored prostorija, namena objekta, konstruktivni sistem i primena materijala na objektu na osnovu zahteva investitora.

Idejni projekat
Izrada idejnog projekta, odnosno dokumenta koji je usklađen sa aktuelnim Zakonom o planiranju i izgradnji.

Glavni projekat
Izrada glavnog projekta, uz izradu svih prethodnih tačaka iz projektno-tehničke dokumentacije, usklađenog sa aktuelnim Zakonom o planiranju i izgradnji, gde je detaljno razrađen svaki aspekt izgradnje objekta.

Nadzor
Kontinuiranim operativnim radom na različitim tipovima projekata u građevinarstvu stvorili smo stručan tim za kontrolu radova na gradilištima, kao i svim lokacijama gde se izvode i druge vrste radova za potrebe građevinarstva.

Konsultantske usluge
U okviru projekata na kojima radimo vrlo često imamo specifične zahteve investitora. Dugogodišnje iskustvo naših eksperata čini nas uspešnim u pronalaženju odgovarajućih rešenja za ove zahteve. Nudimo kvalitetna i efikasna rešenja za izazove sa kojima se sreću naši klijenti.
 

IZDVAJAMO

 • Prodato
  48_metohijska_30_izvodi_za_notara_stan_09_1506812246.jpg

  Metohijska 30

  Drugi sprat
  Stan broj 9

  DETALJNIJE
  Tip nekretnine
  stan
  Kvadratura
  67.32 m2
  Struktura
  3.0
 • Prodato
  untitled_hdr4_1507264326.jpg

  Lamartinova 27

  Prvi sprat
  Stan broj 5

  DETALJNIJE
  Tip nekretnine
  stan
  Kvadratura
  91.79 m2
  Struktura
  3.0
 • untitled_hdr21_1507211061.jpg

  Miloja Đaka 18

  Prizemlje
  Stan broj 2

  DETALJNIJE
  Tip nekretnine
  stan
  Kvadratura
  109.17 m2
  Struktura
  3.0