Građevinski, građevinsko-zanatski i instalaterski radovi


Građevinski, građevinsko-zanatski i instalaterski radovi su grupa usko povezanih radova, čiji krajnji rezultat daje nov izgled objektu.

DOGRADNJA – Dogradnja obuhvata građevinske, građevinsko-zanatske, instalaterske i druge radove, pomoću kojih izgrađujemo nov prostor van postojećeg gabarita objekta, kao i njegovo nadziđivanje. Kao krajnji rezultat dobijamo jedinstvenu funkcionalnu celinu nadograđenog dela sa postojećim.

REKONSTRUKCIJA – Rekonstrukcija podrazumeva izvođenje radova na postojećem objektu u gabaritu i volumentu objekta. Rekonstrukcijom povećamo broj funkcionalnih jedinica, menjamo spoljni izgled objekta, popravljamo stanje instalacija, povećavamo stabilnost, unapređujemo zaštitu objekta od požara itd.

ADAPTACIJA – Adaptaciju čine građevinski i drugi radovi na postojećim objektima u kojima se vrši izmena organizacije prostora prema želji i poslovanju investitora. U sklopu adaptacije mogu se vršiti zamene uređaja, kao i postrojenja istog kapaciteta.

SANACIJA – Sanacija obuhvata građevinske i druge radove, kao što su popravka uređaja, postrojenja i opreme, kao i zamena konstruktivnih elemenata. Cilj ovih radova uglavnom je restauracija i revitalizacija.
 

IZDVAJAMO

 • Prodato
  48_metohijska_30_izvodi_za_notara_stan_09_1506812246.jpg

  Metohijska 30

  Drugi sprat
  Stan broj 9

  DETALJNIJE
  Tip nekretnine
  stan
  Kvadratura
  67.32 m2
  Struktura
  3.0
 • Prodato
  untitled_hdr4_1507264326.jpg

  Lamartinova 27

  Prvi sprat
  Stan broj 5

  DETALJNIJE
  Tip nekretnine
  stan
  Kvadratura
  91.79 m2
  Struktura
  3.0
 • untitled_hdr21_1507211061.jpg

  Miloja Đaka 18

  Prizemlje
  Stan broj 2

  DETALJNIJE
  Tip nekretnine
  stan
  Kvadratura
  109.17 m2
  Struktura
  3.0