Klijenti & Saradnici


U poslednje tri godine kompanija W. D. Concord West d.o.o iz Beograda jedan je od najznačajnijih saradnika u realizaciji investicionih ulaganja u kompaniji AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd.

U tom periodu W. D. Concord West d.o.o bio je izvođač radova u šest navrata, bilo kao nosilac posla ili kao podizvođač, u poslovima uređenja, održavanja, adaptacije i sanacije prostora u okviru terminalnih objekata aerodroma. Tom prilikom prikazana je vrhunska poslovnost i odgovornost. Svi radovi su izvedeni sa velikom stručnošću, preciznošću i u rokovima koji su ugovoreni.

Zahtevi koje AD Aerodrom Nikola Tesla stavlјa pred svoje izvođače radova su izrazito specifični, kako u tehničko-tehnološkom smislu, tako i u estetskom. Radovi su obuhvatali klasične građevinske, završne zanatske, konstruktivne, instalaterske radove, kao i radove na opremanju prostora.

Tom prilikom korišćeni su najkvalitetniji materijali koji su često nabavlјani ili bili proizvedeni specijalno za tu priliku.
Kompanija W. D. Concord West d.o.o je u tim poslovima pokazala profesionalnu spremnost i odgovornost, kao i obučenost svojih kadrova i na taj način na sve zahteve spremno i profesionalno ogovarala.

Spremnost kompanije W. D. Concord West d.o.o da profesionalno odreaguje može se svakodnevno videti u prostorima Terminala, kao što su novi granični prelaz u Terminalu 1, poslovni prostor kompanije Air Serbia u Terminalu 1, vezni deo, hol za registraciju putnika i predaju prtlјaga.

Posebno zahtevan i komplikovan posao bio je sanacija i ojačanje međuspratne konstrukcije u okviru Terminala 2, koji je uspešno obavlјen, i to u izrazito kratkom roku.

AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd, kao najznačajniji operater u međunarodnom avio-saobraćaju u Srbiji, mora u svakom trenutku biti operativan, a putnicima i avio-kompanijama pružati komfor i nesmetan rad. Izvođenje bilo kojih radova ne sme da utiče na odvijanje saobraćaja. Kompanija W.D. Concord West d.o.o je pokazala operativnost, obučenost i veštinu u rešavanju izrazito zahtevnih zadataka, a da tom prilikom funkcionisanje aerodroma nijednom nije dovedeno u pitanje.
Ukupno gledano, kompanija W. D. Concord West d.o.o je u svim poslovima koje je obavlјala za AD Aerodrom Nikola Tesla Beograd pokazala profesionalnost, stručnost, tačnost i inovativnost koje se od ovakvih kompanija i očekuju.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd
Investicije i razvoj
Ana Kaluđerović
DirektorKada smo izabrali firmu Concord West za glavnog izvođača na našoj budućoj, sada već gotovoj, novoj poslovnoj zgradi, napravili smo jedan od najboljih poslovnih poteza. Brzo, kvalitetno i sve ostalo što je bilo po ugovoru je ispoštovano. Čak su i neke dodatne stvari, koje nisu bile u ugovoru, završili. Danas moj tim i ja sedimo u jednoj od najlepših, najsigurnijih i sigurno najkvalitenijih zgrada u Beogradu. Hvala Concord Westu i nastavljamo saradnju sa njima.

SCHRACK TECHNIK d.o.o.
Nenad Rebić
DirektorPoverenje naših korisnika zasnovano je na kvalitetnim proizvodima i uslugama, usklađenim sa zahtevima i potrebama tržišta i međunarodnim tehničkim standardima i propisima.

Naša kompanija ima dugogodišnju, uspešnu, poslovnu saradnju sa kompanijom W. D. Concord West d.o.o. koja poštuje zahteve naših korisnika, ugovorene uslove, poseduje izuzetnu kadrovsku i tehničku opremljenost, profesionalizam i ima sve poslovne kompetencije i iskustva u oblasti građevinarstva.
Saglasni smo da W. D.Concord West d.o.o. Beograd ovu izjavu može koristiti u svojim reklamnim materijalima.

Kompanija W.D. Concord West d.o.o. poseduje uslove da uspešno realizuje velike poslovne poduhvate kao glavni izvođač radova u oblasti građevinarstva.

INTERFAST d.o.o.
 


U ime Centra za kulturu „Vlada Divlјan” (raniji naziv Ustanova kulture „Palilula”), čiji osnivač je Gradska opština Palilula, sa zadovolјstvom mogu istaći saradnju sa kompanijom W. D. Concord West d.o.o. Beograd, koja ima velike zasluge za sadašnji izgled Centra. Poznato je da izgradnja i adaptacija javnih prostora, koje posećuje više hilјada lјudi tokom samo jedne nedelјe, zahteva pridržavanje strogih građevinskih, bezbednosnih i protivpožarnih pravila i uzansi. Zahvalјujući profesionalizmu zaposlenih u W. D. Concord West d.o.o. Scena „Stamenković”, u okviru Centra za kulturu, dobila je savremen izgled, tako da trenutno predstavlјa jednu od najopremlјenijih i najbezbednijih sala u Beogradu.

Navedeno privredno društvo ima sve naše preporuke za rad na najozbilјnijim i najzahtevnijim projektima.

Centar za kulturu „Vlada Divlјan”
Mr Goran Šormaz
Pomoćnik direktora
 


Potvrđuje se da je W. D. Concord West d.o.o. iz Beograda, Zrenjaninski put 150a, u ugovorenom roku, kvalitetno i u skladu sa pravilima struke, u celosti izveo sve radove za koje je bio angažovan na osnovu ugovora o izvođenju radova.
Zbog svega navedenog, preporučujemo ga za generalnog izvođača radova.

PTP DIS d.o.o.
Darko Aćmović
Generalni direktor
 


Izabrati firmu W. D. Concord West d.o.o. za poslovnog saradnika je odličan potez. Maksimalna posvećenost i profesionalnost, fleksibilnost. Zadovoljstvo nam je da napišemo preporuku za ovakvu kompaniju.

ROMA COMPANY
 


Namera mi je da pohvalim i preporučim kompaniju W. D. Concord West d.o.o. za predan i profesionalan odnos zaposlenih prema poslu, uz maksimalno poštovanje rokova i u zahtevanom kvalitetu. To nije bilo nimalo lako s obzirom na visoke kriterijume koje zadajemo pri radovima na adaptaciji naših prostorija.

Komercijalna banka
Slađana Lukić
Menadžer za arhitektonske poslove
 


Potvrđuje se da je W. D. Concord West d.o.o. iz Beograda, Zrenjaninski put 150a, u ugovorenom roku, kvalitetno i u skladu sa pravilima struke, u celosti izveo sve radove za koje je bio angažovan na osnovu ugovora o izvođenju radova.
Zbog svega navedenog, preporučujemo ga za izbor generalnog izvođača radova.

Delhaize Serbia d.o.o. Beograd
 
 

Uspešno sarađujemo sa kompanijom W.D. Concord Wesf d.o.o. više godina. Navedenu kompaniju odlikuje partnerski odnos koji se ogleda u stručnosti, posvećenosti i visokom profesionalizmu. Čast nam je da napišemo preporuku za kvalitetnog poslovnog saradnika.

Sika Srbija d.o.o.
 


Potvrđuje se da je W.D. Concord West d.o.o. iz Beograda, Zrenjaninski put 150a, u ugovorenom roku, kvalitetno i u skladu sa pravilima struke, u celosti izveo sve radove za koje je bio angažovan na osnovu ugovora o izvođenju radova.
Zbog svega navedenog, preporučujemo ga za izbor generalnog izvođača radova.

C Market AD Beograd
 


Potvrđuje se da je W.D. Concord West d.o.o. iz Beograda, Zrenjaninski put 150a, u ugovorenom roku, kvalitetno i u skladu sa pravilima struke, u celosti izveo sve radove za koje je bio angažovan na osnovu ugovora o izvođenju radova na projektu izgradnje distributivnog centra „Delhaize” u Staroj Pazovi.
Zbog svega navedenog, preporučujemo ga za izbor generalnog izvođača radova.

Arxikon gradnja
Konstantinos Papanikolaou
Direktor
 

IZDVAJAMO

 • Prodato
  48_metohijska_30_izvodi_za_notara_stan_09_1506812246.jpg

  Metohijska 30

  Drugi sprat
  Stan broj 9

  DETALJNIJE
  Tip nekretnine
  stan
  Kvadratura
  67.32 m2
  Struktura
  3.0
 • Prodato
  untitled_hdr4_1507264326.jpg

  Lamartinova 27

  Prvi sprat
  Stan broj 5

  DETALJNIJE
  Tip nekretnine
  stan
  Kvadratura
  91.79 m2
  Struktura
  3.0
 • untitled_hdr21_1507211061.jpg

  Miloja Đaka 18

  Prizemlje
  Stan broj 2

  DETALJNIJE
  Tip nekretnine
  stan
  Kvadratura
  109.17 m2
  Struktura
  3.0